Dekorasyon Siteleri – En İyi İnternet Siteleri

Dekorasyon Siteleri

İnsanoğlu mağaralardan çıkıp, ilk barakasını kurduğundan bu yana çok zaman geçti. Mantık, sanat ve duyuların etkileşimi ile mekan oluşturma sanatını icra etmek herkesin harcı değil.

Bu yazımızda sizi; Dünyanın değişik coğrafyalarından, en güzel tasarım örneklerine yer veren Dekorasyon Siteleri ile sizi tanıştırmak istedik.


1. contemporist.com

Yazımıza; Dünyanın en güzel mimari ve mobilya tasarım örneklerinin yer aldığı site ile başlayalım.

Her gün yenilenen arşivi ile fark yaratan bu İnternet sitesinde; bir mekan yada tasarımın birden çok resmini bulabilir, tasarıma biraz merakınız var ise saatlerinizi harcayabilirsiniz.

eniyisiteler_mimari_1

 

2. homedit.com

İç ve dış mimari ile değişik tasarımlar hakkında örneklerinin verildiği çok geniş kapsamlı bir site.

Bazı konular “en iyiler” altında sıralanmış. “En iyi 10 banyo tasarımı”, “Yaşam alanından fazladan yer kazanmak için en iyi 20 tasarım”, “Yaz için en güzel 50 bahçe masası” gibi.

Özellikle tasarımları için yeni fikirler arayanların çok hoşuna gidecek bolca malzemeyi size sunabilir.

eniyisiteler_mimari_2

 

3. archdaily.com

Dünyanın farklı bölgelerinden enfes mimari tasarımlara ev sahipliği yapan farklı bir site ile devam ediyoruz.

Site tam anlamı ile mimari proje deryası. Her türlü değişik fikrin harmanlandığı, final resmi sunulan projenin adım adım nasıl yapıldığı resim ve açıklamalar ile anlatıldığı bir kaynak.

eniyisiteler_mimari_3

 

4. thisiscolossal.com

Modern sanatın hangi aşamaya geldiğinin görülmesi açısından insanı imrendiren harikulade bir site. Site üzerinde yer alan tasarım örneklerini incelemek, kullanım alanları ve kullanıldığı çevre ile uyumunu görmek insana doyumsuz bir zevk veriyor.

eniyisiteler_mimari_4

 

5. cabinporn.com

Doğanın tam ortasında, kalabalıktan uzak, sakin ve sessiz bir hayat sürmek çoğumuzun hayali. cabinporn.com bizlere; hayalimizin odak noktasında yer alan yaşanılacak evlerin fotoğraflarını harmanlayıp sunuyor.

eniyisiteler_mimari_5

 

6.  homestyler

Autocad programının yaratıcısı, Autodesk tarafından hizmetimize sunulan, Dekorasyon Sitelerine güzel bir örnek ile bitirelim. Evinizin içini yeniden tasarlamak istiyorsanız, resmini çekip siteye yüklüyor ve dilediğiniz gibi yaşam alanınızı tasarlama şansına kavuşuyorsunuz.

Bazı özellikleri ücretli olsa da sizi fazlası ile tatmin edecektir.

eniyisiteler_mimari_6

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz