Mozilla Bildirim Kapatma

Mozilla Bildirim Kapatma

Son günlerde ilk olarak Google Chorme ile başlayan bildirim furyası Mozilla Firefox ile devam ediyor. Google Chorme’de bu bildirimler nasıl kapatabileceğinizden daha önceki yazılarımızda bahsetmiştik.

Bu yazımızda ise sizlere kullanıcılara yersiz zaman kaybına yaşatan bazı İnternet sitelerinin bildirimlerinin Mozilla Firefox üzerinden nasıl kapatılabileceğinden bahsedeceğiz.

 

Mozilla Bildirim Kapatma

1. İşleme başlayabilmek için, Mozilla Firefox tarayıcınızı açıp, tarayıcının en sağ üst kısmında yer alan butona tıklayıp “Seçenekler” menü öğesini seçiyoruz.

Mozilla Bildirim Kapatma

 

2. Açılan “Seçenekler” penceresinin yanındaki tablardan “İçerik” kısmına geliyoruz. İçerik kısımında yer alan “Bildirimler” bölümündeki “Beni rahatsız etme” seçeneğini işaretliyoruz.

Mozilla Bildirim Kapatma

 

3. Ayarların aktif hale gelebilmesi için, Mozilla Firefox tarayıcımızı yeniden başlatıyoruz. Böylelikle bundan sonra hiç bir İnternet sitesi her hangi bir bildirim için sizi rahatsız etmeyecektir.


 

2 YORUMLAR

  1. Ekran görüntüsünde kocaman “firefoz yeniden başlatılıncaya kadar….” yazıyor sayın mühendis. O sebeble isterseniz 3. maddenin ikinci cümlesini bir daha gözden geçirin bence…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz