En Güzel Takma İsimler

en-güzel-takma-isimler

Bu günkü makalemizde siz değerli okurlarımıza en güzel takma isimler neler olduğundan bahsedeceğiz. Ayrıca en iyi etkileyici ve sevgiliye takma isimler vermeye çalışacağız.

Takma İsimler

Takma isim Nedir?  Takma isim, bir kişiye gerçek ismiyle hitap etmek yerine başka bir isim kullanarak o kişiye hitap etmek demektir. Takma adlar olumlu bir ifade olarak kullanılabilecekleri gibi olumsuz anlamda da kullanılabilir. Hatta bazı takma adlar yerine göre olumlu ve olumsuz anlamlara da gelebilir.

Sevgiliye İsimler

İlişkilerin belli bir aşamadan sonra olmazsa olmazı olan sevgiliye güzel isimler ile hitap etmek hassas bir durum olmakla birlikte bir uyum yakalandığında sevgiliye güzel takma isimler kullanmak ilişkiyi daha içten ve sıcak hale getirebilmektedir. Ancak partnerin hoşuna gitmeyen bir takma isim ilişkiyi hiç beklenmeyen bir yere de götürebilir. Bu nedenle sevgiliye güzel isimler kullanmadan önce ilişkinin hangi seviyede olduğuna ve sevgilinin bu isimlere nasıl tepki vereceğine dikkat etmek gerekir. En güzel isimler kişiye özel olanlardır. Özgün olmak takma isimlerin etkileyiciliğini artırır.

Etkileyici Takma İsimler

Erkeklere özel erkek takma isimleri Fırtına, koca kurt, bulut, zıpkın gibi kişiyi onure edici kelimeler kullanılabilir. Erkeklere takma adları kullanmak isteniyorsa çok dikkat edilmelidir. Çünkü genel olarak erkekler bu tarz takma adlardan çok hoşlanmazlar. Ancak yeri ve zamanı iyi ayarlanmış etkileyici isimler kullanmak erkeklerinde hoşuna gidebilir.

En İyi İsimler

Etkileyici isimler kişiden kişiye değiştiği gibi erkekler ve kızlar için de farklılık göstermektedir. Erkekler için en iyi takma isimler başkan, bro, reis, diğer yarım gibi arkadaş lakapları olabileceği gibi sevgililer için klasik olan bir tanem, hayatım, canım gibi kelimeler de hiçbir zaman güzelliğini anlamını kaybetmeyecek kelimelerdir. Yeri ve zamanı iyi seçildiğinde bütün kelimelerden daha anlamlı olabilirler. Kızlar için en etkileyici isimler hayatımın anlamı, göz bebeğim, biriciğim, geleceğim, hatun, prenses, böceğim gibi kelimeler kullanılabilir. Erkeklere göre kızlar bu tarz kelimeleri daha çok sevmekte ve daha çok kullanmaktadırlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz