Yandex Navigasyona İşyeri Ekleme

Rusya merkezli Yandex teknoloji firması, Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de sıkça kullanılıyor. Özellikle daha çok mobil cihazlarda kullanılan Yandex Navigasyon yazılımında ülkemizde yer alan yollar hakkında detaylı bilgiler sunuluyor.

Yandex Navigasyon programının en cazip özelliklerinden biri ise; araçların antenlerine göre yolun anlık olarak durumunu göstermesi. Eğer trafik sıkışık ise yolu kırmızı olarak kullanıcılara gösteriyor. Aynı zamanda Yandex Navigasyon kullanılan kullanıcılar anlık olarak program üzerinde yol durumu hakkında bilgi paylaşımı yapabiliyor. Bu sayede yol üzerinde kaza yada kapanma durumu var ise bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Bu kadar özellikli ve çok kullanıcılı bir programda her iş yeri, firmasının program üzerinden görünmesini istiyor. Peki Yandex Navigasyona işyeri ekleme nasıl oluyor gelin hep birlikte inceleyelim.

Yandex Navigasyona İşyeri Ekleme

1. Öncelikle bu linke tıklayarak Yandex Navigasyona işyeri ekleme için gerekli olan formu dolduruyoruz. Burada dikkat etmemiz gereken nokta ise, tüm bilgilerin eksiksiz olarak ilgili kayıt formuna doldurulması. Mümkünse firmanızın Faaliyet alanınlarını en fazla 3 adet olacak şekilde girmeye özen gösteriniz. Formu doldurduktan sonra Gönder’e tıklayıp işlemi tamamlıyoruz.

Yandex Navigasyon’a İşyeri Ekleme

 

2. Sonrasında karşımıza işlemin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğine dair bir mesaj gelecek. Yandex eklenen kurumların harita üzerinde güncellenmesi için 1-2 haftalık bir süre veriyor. Ancak bu süre -2 ayı bulabiliyor.

Yandex Navigasyon’a İşyeri Ekleme - 2

Dilerseniz 1 ay kadar sonra kurumunuzun Yandex’e eklenip eklenmediğini buradan sorgulayabilirsiniz. Web üzerindeki Yandex haritasında güncellense bile, bazı durumlarda mobil cihazlarda kullanılan Yandex Navi uygulamasında güncellenmesi zaman alabilir. İlgili Navigasyon uygulamasını Android için buradan, iTunes için buradan indirebilirsiniz.


 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz